Τρόποι Αποστολής

Οι διαθέσιμοι τρόποι παραλαβής είναι:

1. Παραλαβή από το κατάστημα, χωρίς επιπλέον χρέωση (Λεωφόρος Κηφισίας 105, ΤΚ 11523, Αμπελόκηποι, Αθήνα – πλησίον στο μετρό Πανόρμου).

2. Αποστολή μέσω courier με χρεώσεις όπως περιγράφονται παρακάτω: Η Ι κ Μ ΛΙΑΣΚΟΥ Ο.Ε. συνεργάζεται με την εταιρεία courier ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ και ισχύουν οι παρακάτω χρεώσεις μεταφορικών: Για αποστολές εντός Αττικής η χρέωση είναι 4€ (με ΦΠΑ) για δέματα έως 3 κιλά. Για δέματα άνω των 3 κιλών υπάρχει επιβάρυνση 1€ (με ΦΠΑ) ανά κιλό.

Για αποστολές στην επαρχία η χρέωση είναι 5€ (με ΦΠΑ) για δέματα έως 3 κιλά. Για δέματα άνω των 3 κιλών υπάρχει επιβάρυνση 1€ (με ΦΠΑ) ανά κιλό. Για αποστολή με courier με τρόπο πληρωμής αντικαταβολή υπάρχει επιβάρυνση 3€ (με ΦΠΑ).

Χρόνος παράδοσης προϊόντων:

Η παραγγελία σας θα αποσταλεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης των προϊόντων είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες. Προκειμένου να ολοκληρωθεί η παροχή της Υπηρεσίας συναινείτε στη γνωστοποίηση των απαραίτητων στοιχείων σου προς την ως άνω εταιρεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο), ώστε να ολοκληρωθεί η παράδοση.

Μόλις η παραγγελία φτάσει στη διεύθυνση παραλαβής, θα σου ζητηθεί υπογραφή προκειμένου να παραδοθεί.  Σε περίπτωση που τα στοιχεία που καταχώρησες στη φόρμα δεν είναι σωστά η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τη μη παράδοση.